ProfilMetten

Navn:

Mette Stender

Status:

Forlovet <3

Uddannelse:

MultimediedesignerBeskrivelseLille bornholmsk pige, der engang valgte at flytte til Roskilde, senere Herning også Chiang Mai i Thailand, hvor jeg boede i 3 måneder, mens jeg var i praktik hos Vsi-Group. Det var en del af uddannelsen til Multimediedesigner, at skulle ud i praktik, hvor jeg valgte at tage det store spring og prøve mig frem i udlandet.

Vsi-Group er et dansk firma der lever af at lave hjemmesideløsninger, kun for Danmark. Så mit arbejde bestod i at være mellemled og styre koordinering af opgaver samt sørge for det hele hang sammen. Det er thai'er der arbejder som designere og programmører, så meget kommunikation foregår på engelsk.

En gang i mellem, stod jeg også selv for de grafiske opgaver.

I Chiang Mai, boede jeg i en lejlighed hos Green Hill Place. Her havde jeg adgang til svømmingpool og fitness, kiosk, resteurant og vaskeri. Pengene i Thailand er noget mindre værd end danske, ( 100,00 Danske Kr. svarer til 546,75 Thailandske Bath! ), så jeg betalte kun omkring 1500 kr. (8500 Bath) om måneden for at bo sådan et sted.

Under hele mit praktikophold, arbejdede jeg i Chiang Mai, men lige så snart det var overstået, rejste jeg ned til Bangkok, hvor 2 fra min Multimediedesigneruddannelse også var i praktik. Der mødtes vi med 2 flere fra vores klasse, som rejste ned til os på ferie, og sammen rejste vi alle videre sydpå til Phuket og udforskede og oplevede det smukke Thailand.Find mig på nettetFacebook:

Mette Stender -

Twitter:

MettenDK -

Youtube:

MettenThailand